מי מנסה להסתיר את בדיקת המלב"ם בנוגע לעבודתו המקיפה של פרופ' רצף לוי

🚨מי מנסה להסתיר את בדיקת המלב"ם בנוגע לעבודתו המקיפה של פרופ' רצף לוי?
🚨לפני מספר חודשים פרופ' רצף לוי ערך עבודת עומק משותפת עם סמנכ"ל בכיר במד"א. העבודה בדקה אבחונים של צוותי מד"א בשטח וביקשה לבחון לעומק אבחוני דום לב והתקפי לב בצעירים.
🚨ממצאי העבודה המשותפת הראו עליה של 25% באבחוני דום לב בצעירים ועליה של עד 83% באבחוני התקפי לב אצל צעירות, בקורלציה למבצע החיסון.
🚨העבודה לא קבעה או טענה כי העלייה נובעת מהחיסון. עם זאת, לאור הקשר של החיסון לדלקת קרום הלב ושריר הלב, והאפשרות שמצבים אלו יובילו לאירועים לבביים, דרש פרופ' רצף לוי שהמקרים יבדקו באופן מפורט. זאת, מאחר שמדובר בממצא מטריד, גם ללא קשר לחיסונים.
🚨זו בדיקה שאמורה להיות פשוטה. כל שנדרש הוא להצליב בין כל מטופלת או מטופל שעברו אירוע מסוג זה לסטטוס ותזמון החיסון שלהם: לבחון האם אותו צעיר או צעירה שאובחנו על ידי מד"א עם דום לב התחסנו, ואם כן, מה היו תאריכי החיסון. אלה הן פעולות שמשרד הבריאות, בעזרת המידע של מד"א ופרופ' לוי ובשילוב המידע שיש ברשות המשרד גם כך, יכול לבצע בזמן קצר ובקלות.
🚨בתאריך 10.10.21 פרסם משרד הבריאות קטע ממפגש מקוון אשר בו אמרה ראש שירותי בריאות הציבור את הדברים הבאים: "הרבה אנשים שטוענים שהחיסון מעלה את הסיכון לאירועי לב, זה אחד מהפייק ניוז הכי גדולים שראיתי ורצים בצורה מאוד משמעותית, התחיל ממשהו שהוא כאילו מחקר אבל הוא לא באמת מחקר לא עבר ביקורת עמיתים, ההגדרות שלו הן לא נכונות, אבל אנחנו נפגשנו עם החוקר כדי באמת להבין לעומק מה הוא עשה ולראות אם יש בזה משהו, והמרכז הלאומי לבקרת מחלות עשה בדיקה מאוד מקיפה כולל על הנתונים של אותו מחקר, שזה היה קריאות של מד"א ובעצם גילה שאין שום דבר, אין יותר התקפי לב, אין יותר פניות למיון לא רואים בתקופת התחלואה הזאתי, בתקופה התחלואה מתחילת, בנתוני התמותה מתחילת 2021, לא רואים עלייה בתמותה למעט תמותה של קורונה".
🚨לכאורה דברים ברורים של ד"ר שרון אלרעי פרייס. לדבריה, המרכז הלאומי לבקרת מחלות עשה בדיקה מקיפה מאוד, כולל הנתונים של אותו המחקר.
🚨בהמשך לדברים הנחרצים הללו, פנינו לפרופ' ליטל קינן בוקר, מנהלת המרכז הלאומי לבקרת מחלות על מנת לקבל את הנתונים הבאים:
• תאריך וסטטוס ותאריך החיסון לכל אחד מהמקרים המדווחים.
• האבחנה בבית החולים אם היה פינוי לבית החולים.
• המתודולוגיה (כולל הגדרות המצבים הקרדיאליים שנבחנו) אשר בה נעשה שימוש להסקת המסקנות של הבדיקה ועל בסיס אילו מקורות מידע ותקופות זמן.
• מיהם המומחים אשר ערכו את הבדיקה, והאם נעשה שימוש בצוות בלתי תלוי.
🚨מדובר כאן בנושא בעל חשיבות ממדרגה ראשונה, ובפרט כאשר משרד הבריאות מבקש להרחיב את החיסון לקבוצות הגיל הצעירות. לכן ביקשנו לקבל את הנתונים במהירות האפשרית, על מנת שנוכל לבחון אותם באופן עצמאי ואף להציע תובנות מקצועיות לטובת בריאות הציבור.
🚨את הבקשה הגשנו לפרופ' ליטל קינן ע"פ חוק חופש המידע ונענינו כי הבדיקה הועברה למנכ"ל.
בקשתנו לקבל את החומרים שהועברו למנכ"ל, טרם נענתה.
🚨לכם נאמר כי אנחנו מקווים לקבל את כל הנתונים הללו בהקדם. לצערנו, בעבר נמנע משרד הבריאות מלהשיב על בקשותינו, לפי חוק חופש המידע, עד שלא נותר לנו מנוס מלפנות לבית המשפט. גם במקרה זה, לא נרתע מלפנות שנית לבית המשפט, אם יבחר משרד הבריאות להימנע מלחלוק את הנתונים החיוניים האלה, וימשיך שוב בהתנהלות חסרת-שקיפות.
🚨נמשיך להיאבק על שקיפות ונמשיך להוביל את ישראל לשפיות. הצטרפו אלינו למאבק. תרמו למועצה וביחד נחזיר את המדינה למסלול
פוסט של מח"צ

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן